Un dulap capsula este un dulap adaptat nevoilor tale. Doar alegand pana la 40 de piese vestimentare cu croi clasic si universal in care te vei simti bine la orice ora din zi sau din noapte si le vei purta pentru orice ocazie. Citeste ce ar trebui sa gasesti in el si la ce sa acorzi atentie atunci cand faci cumparaturi.

Garderoba capsula are doar avantaje. Toate hainele si accesoriile pe care le completezi in el iti permit sa creezi o multime de tinute universale in care sa te simti si sa arati mereu bine. Iar problema – „Nu am ce sa ma imbrac” dispare odata pentru totdeauna.

Crearea unui dulap capsula nu este o chestiune atat de simpla. Trebuie sa stii ca nu o vei face intr-o dupa-amiaza, ci va dura de la cateva zile la cateva saptamani.

Curatenie generala

De aici ar trebui sa incepi. Verifica cu atentie toate hainele si gandeste-te de cate ori si cu ce ocazie ai purtat un anumit articol. Poate se va dovedi ca ai in garderoba 5 pulovere pe care nu le-ai purtat niciodata pentru ca te simti rau in ele? Nu cumpara altele, iar dintre cele pe care le ai, alege unul si lasa-l „pentru orice eventualitate”.

Determina cantitatea de haine

Un dulap capsula trebuie sa contina maximum 40 de articole de imbracaminte dama. Este suficient pentru a supravietui 2 sezoane. Cantitatea de haine nu include accesoriile mici precum curele, bijuterii sau ceasuri, lenjerie intima, haine sport si articole „de casa”.

Alege culori, modele si stiluri

Pe baza lor iti vei construi propriul dulap capsula. Gandeste-te ce culori si modele iti sunt pe plac si in care arati bine, ce iti place sa porti.

Sunt femei care iubesc hainele supradimensionate, asa ca nu exista niciun motiv sa le fortezi sa adopti un look business (cu exceptia cazului in care jobul lor o cere). Alege pana la 5 culori pe baza carora iti vei construi garderoba.

Culorile neutre functioneaza cel mai bine, de exemplu, negru, alb, bej, gri sau maro si o culoare mai puternica.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

5 thoughts on “Un dulap capsula – cum se creeaza si ce ar trebui sa fie in el?

  1. Am descoperit multe informatii noi citind acest articol. Sunt impresionat de profunzimea cercetarii si de claritatea cu care sunt explicate conceptele. Recomand acest articol tuturor celor interesati de subiect.

  2. Mi-a placut cum autorul a analizat diferite perspective asupra subiectului si a prezentat avantajele si dezavantajele fiecareia. De asemenea, apreciez modul in care sunt prezentate exemple concrete pentru a ilustra ideile expuse.

  3. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Autorul abordeaza o tema importanta si ofera informatii valoroase despre subiect. Este impresionant modul in care sunt prezentate faptele si argumentele.

  4. Un alt aspect interesant dezbatut in acest articol este legat de impactul pozitiv pe care miscarea il are asupra reducerii stresului si anxietatii. Este remarcabil cum un simplu antrenament sau o plimbare in aer liber poate avea efecte atat de benefice asupra sanatatii noastre mintale. Acest lucru ne arata cat de important este sa integram activitatea fizica in rutina noastra zilnica pentru a ne bucura de o viata echilibrata si sanatoasa.

  5. Articolul de pe ghiddespre.ro abordeaza un subiect interesant legat de importanta sportului pentru sanatatea fizica si mentala. Este impresionant sa vedem cum exercitiile fizice regulate nu numai ca ne ajuta sa ne mentinem in forma, dar au si beneficii semnificative asupra starii noastre de spirit si a capacitatii cognitive. Este esential sa constientizam cat de mult poate contribui activitatea fizica la imbunatatirea calitatii vietii noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *