Exista semen de carte care te insotesc o viata intreaga. In consecinta, ar trebui sa te gandesti la model si de asemenea, poate ca doresti sa oferi un semn de carte cadou.

In orice caz, un semn de carte este un obiect util pentru a fi pus ca marcaj intre paginile citite si cele necitite. Poti gasi modele din diverse materiale, hand made, semn de carte de coloran, semn de carte metalic, din panza, plastic, hartie etc.

Desigur, poti cumpara semne de carte frumoase care costa putin sau poti utiliza alternative imaginative, cum ar fi carti postale frumoase sau fotografii. Dar acasa, poti crea un semn de carte hand made, mai ales cand citirea unei carti dureaza mai mult.

In scurt timp poti crea marcajul perfect pentru noua ta carte, de la un model clasic, simplu la o forma romantica si de asemenea, poti crea marcaje de colt absolut moderne, sub forma de animalute dragute, figuri sau modele sic.

Daca esti un incepator, dar iubitor de artizan absolut poti crea rapid, ieftin si fara a petrece mult timp, un semn de carte.

Semn de carte de colorant

De regula un semn de carte de colorant este imprimat pe pagina de colorant, pe o hartie putin groasa, de pe care decupezi semnul de carte si il colorezi. Poti utiliza apoi semnul de carte pentru cartea ta preferata.

De asemenea, le poti face cadou, de exemplu, de ziua copilului, 8 Martie, Ziua Indragostitilor etc. In scurt timp poti crea marcajul perfect pentru noua ta carte, de la clasicul simplu la o forma romantica de pana, pana la marcajele de colt absolut moderne in designul unor animale dragute, figuri sau cu modele sic.

Instructiunile sunt usor de inteles chiar si pentru incepatori, se creaza absolut rapid, ieftin si fara a petrece mult timp.

Semn de carte handmade

Un semn de carte hand made poate fi realizat din practic orice material, fie metal, obiecte pe care le ai prin casa, tesatura de orice tip, lantisoare, metale inscriptionate, semen de carte crosetate, aplicatii pe orice tip de material.

Citeste continuarea aici: Semnele de carte de colorat, hand made, din metal sau preferatele tale