Umplerile cu acid hialuronic sunt un tratament eficient pentru a creste volumul buzelor si a le oferi hidratare, imbunatatindu-le aspectul.

Acidul hialuronic este alegerea perfecta pentru a avea buzele voluptoase intr-un mod natural, sigur, fara interventii chirurgicale.

Acidul hialuronic – de ce este atat de popular? 

Acest lucru se datoreaza faptului ca acidul hialuronic este o substanta pe care organismul o produce si, prin urmare, atunci cand intra in organism, este absorbit foarte usor, iar rezultatele sunt garantate.

Ceea ce putini oameni stiu este ca aceasta tehnica serveste, de asemenea, la hidratarea buzelor si nu numai la cresterea volumului lor. 

Russian lips – noul trend

Marirea buzelor cu acid hialuronic este un tratament foarte simplu, practic nedureros, iar rezultatele de augmentare a buzelor dureaza aproximativ 12 luni si nu este nevoie de timp pentru recuperare.

Prin urmare, marirea buzelor cu acid hialuronic, prin care se obtine efectul de russian lips, este unul dintre tratamentele preferate ale starurilor, iar in fiecare zi exista tot mai multe persoane care apeleaza la aceasta tehnica minim invaziva.

Efectele sunt observate din prima zi, iar acidul hialuronic se mentine timp de cateva luni, in functie de organismul pacientului.

Prin utilizarea acidului hialuronic injectabil in buze, se obtine mai mult volum, dar si hidratare. In termen de cateva zile, procedura poate fi considerata un succes ori din contra.

Astfel, pacientii au ocazia de a observa daca acidul s-a pozitionat corespunzator sau a migrat. Augmentarea buzelor nu necesita indicatii riguroase post-procedura, indiferent daca ati obtinut russian lips Bucuresti sau in alta regiune. 

Russian lips este cel mai prestigios tratament de imbunatatire a buzelor, deoarece rezultatele sunt naturale, de lunga durata, iar buzele devin carnoase, senzuale.

In plus, tehnica este utilizata pentru a marca si defini buzele si a armoniza caracteristicile buzelor. Prin urmare, injectarile cu acid hialuronic au devenit procedura cea mai indragita la ora actuala.  

Datorita faptului ca injectarea cu acid hialuronic este o procedura minim-invaziva, pacientul poate parasi imediat cabinetul esteticianului.

Retineti ca este indicat sa apelati numai la profesionisti pentru augmentarea buzelor, deoarece in caz contrar, rezultatele pot fi dezastruoase.