Jaluzele orizontale fie din lemn, fie din aluminiu sau PVC sunt cel mai frecvent utilizate si cele mai preferate produse pentru umbrirea interioara a casei.

Aceste produse ofera stil si control al luminii si vizibilitatii. Tipurile de jaluzele orizontale sunt usor de utilizat si de intretinut, sunt disponibile intr-o varietate de culori si modele, ceea ce le face potrivite pentru a proteja de soare atat acasa, cat si la birou.

Cu jaluzele orizontale poti realiza o atmosfera placuta si te poti proteja de privirile nedorite. Sunt practice si completeaza interiorul oricarui interior.

Jaluzele orizontale aluminiu

Jaluzelele din aluminiu sunt montate pe geamuri fara a compromite proprietatile izolante. Sunt fabricate din lamele de aluminiu cu diferite latimi, cu un strat de lac colorat care nu inalbeste si o varietate de controale de inalta calitate.

Manopera lor precisa si materialele de inalta calitate, garanteaza utilizarea acestui tip de jaluzele orizontale aluminiu, ani de zile. Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt extrem de solicitate si utilizate pe scara larga, datorita practicitatii lor mari.

Aceste produse sunt o solutie pentru fiecare casa, deoarece sunt practice si usor de intretinut.

Jaluzele orizontale lemn

Jaluzelele orizontale din lemn sunt o versiune de lux a jaluzelelor clasice. Ele aduc frumusetea naturala si caldura lemnului in casa ta, la birou, la restaurant.

Ele sunt intotdeauna o completare excelenta pentru casa si interior. Produsele creeaza o atmosfera incredibila cu aspectul lor natural si elegant. Calitatea materialelor, precum si nuantele naturale ale lemnului, contribuie intotdeauna la armonia si confortul casei, biroului sau restaurantului.

Realizate exact din lemn de palmier natural, dur, jaluzelele din lemn se caracterizeaza printr-o durabilitate ridicata, intretinere usoara si absorbtie minima a caldurii.

Materialul este lustruit cu grija, nuantat cu mai multe straturi de acoperire si, prin urmare, nuanta lamelelor poate varia. Datorita originii naturale a materialelor, acest tip de jaluzele orizontale lemn sunt mai grele.

Jaluzele orizontale PVC

Daca esti interesat de un pret mai accesibil pentru structuri orizontale, acorda atentie modelelor de jaluzele orizontale PVC, care vin in diferite culori sau care imita textura si culoarea lemnului.

Sunt foarte practice, difuzeaza usor si regleaza lumina care patrunde in incapere, permitandu-ti sa creezi un interior original, decorat cu gust, acasa sau la birou.

Avantajul jaluzelelor orizontale din PVC este durata lunga de viata si datorita unei acoperiri speciale, jaluzelele isi pastreaza culoarea originala mult timp. Intretinerea acestora se face usor, deoarece barele mobile nu atrag praful si pot fi sterse cu o carpa uscata.

De asemenea, controlul se poate face manual sau motorizat. Ridicarea si coborarea lamelelor se efectueaza cu o singura parghie, iar rotatia lamelelor se efectueaza cu o pereche separata de parghii.

Cum se monteaza jaluzelele orizontale

Toate produsele oferite sunt echipate cu accesoriile necesare pentru instalare si utilizare, doar ca in set nu exista elemente de fixare precum suruburi si dibluri. Motivul este ca nu exista un element de fixare universal care sa se potriveasca fiecarei tip de jaluzea.

Diferite produse pot fi montate pe diferite baze – beton, gips-carton, caramida, lemn sau direct pe ferestre. Grosimea izolatiei este de asemenea importanta (daca exista).

La instalarea pe ferestre este foarte important sa folosesti suruburi in conformitate cu adancimea suportului de sticla, altfel geamul se poate deteriora.

La instalarea pe ferestre din PVC poti utiliza suruburi obisnuite pentru lemn, in timp ce pe ferestre din tamplarie aluminiu sau profile metalice este mai bine sa utilizezi suruburi autofiletante.

Rulouri geam

In ultimii ani, proprietarii de case si apartamente prefera rulouri geam exterioare, care s-au dovedit a fi mult mai practice decat un alt mijloc de protectie solara. Datorita faptului ca sunt instalate pe exteriorul ferestrelor, ele izoleaza in mod eficient de vremea rea sau de razele arzatoare.

Cand sunt complet coborate, sunt un izolator termic extrem de bun – iarna pastreaza aerul rece afara, iar vara te ajuta sa pastrezi camerele reci. Un alt avantaj important este ca, in pozitia complet coborata, acestea contribuie la reducerea condensului pe geamuri in lunile reci.

Jaluzele verticale

Exista o gama larga de jaluzele bucatarie din material textil intr-o gama larga de preturi. Materialele au diferite grade de transmitere si absorbtie a luminii – de la materiale translucide pana la intunecate complet.

Lamelele pentru jaluzele verticale sunt actionate manual cu un lant sau cu o tija eleganta din PVC, si de asemenea, exista modele cu un motor electric.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

7 thoughts on “Jaluzele orizontale pentru casa sau birou

  1. Un aspect interesant abordat in articol este legat de influenta pe care o are tehnologia asupra vietii noastre private. Cu tot mai multe date personale stocate online, este esential sa fim precauti si sa ne protejam informatiile impotriva posibilelor atacuri cibernetice sau abuzuri.

  2. Sunt de acord cu autorul atunci cand mentioneaza ca tehnologia ne ofera multiple beneficii, dar trebuie sa fim constienti si de potentialele efecte negative pe care le poate avea asupra noastra. Este important sa gasim un echilibru intre a folosi tehnologia in avantajul nostru si a nu ne lasa dominati de ea.

  3. Articolul aduce in discutie un subiect foarte interesant legat de impactul tehnologiei asupra societatii moderne. Este impresionant sa vedem cum digitalizarea a schimbat complet modul in care comunicam, lucram si interactionam unii cu altii.

  4. Concluziile articolului sunt bine argumentate si sustinute de date relevante, ceea ce ii confera o credibilitate ridicata. Recomand acest articol tuturor celor interesati de subiectul discutat.

  5. As aprecia faptul ca autorul a inclus perspective diferite asupra subiectului, permitandu-ne sa vedem problema din mai multe unghiuri. Acest lucru ne ajuta sa avem o viziune mai completa si echilibrata asupra temei abordate.

  6. Mi-a placut modul in care au fost prezentate argumentele si exemplele din articol, ceea ce a contribuit la intelegerea mai buna a subiectului. Este evident ca autorul a facut o cercetare amanuntita inainte de a scrie acest articol.

  7. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva noua asupra subiectului tratat. Autorul a abordat tema cu profunzime si claritate, facandu-l usor de inteles pentru cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *