Nasul infundat este o problema comuna cu care toata lumea se confrunta la un moment dat. Indiferent de anotimp, aerul mai uscat din casele si birourile noastre faciliteaza dezvoltarea germenilor.

Ca urmare, sistemul nostru imunitar este mai slab, ceea ce duce la randul sau la o multime de infectii si boli. Acest articol va va ajuta sa intelegeti ce este irigarea nazala si care este modul corect de a curata nasul copiilor.

Ce este irigarea nazala?

Irigarea nazala este o metoda eficienta pentru indepartarea secretiilor nazale in exces si este recomandata copiilor. Este foarte important ca parintii sa primeasca explicatii referitoare la aceasta metoda de curatare de la medic. Efectuata gresit, aceasta metoda poate sa induca o durere de urechi sau alte complicatii.

===Tehnica de curatare a nasului cu un spray nazal cu apa de mare

Datorita acestei tehnici, copilul incepe sa se familiarizeze cu igiena nazala regulata. Cand cureti nasul copilului cu un spray nazal, tine cont de aceste recomandari:

1. Mainile trebuie spalate inainte si dupa igiena nazala.
2. Asaza copilul in fata ta, cu capul drept (nu inclinat). Cere-i copilului sa se uite in ochii tai, impiedicandu-l sa se miste.
3. Pune jumatate din varful spray-ului nazal in centrul unei nari. Aplica un puf in fiecare nara.
4. Roaga-l pe copil sa-si sufle nasul, acoperind una dintre nari.
5. Curata varful spray-ului nazal sub apa fierbinte, dupa fiecare utilizare.

Spray-ul nazal Tonimer lab Izotonic este util in igiena zilnica nazala a copilului tau. Tonimer lab Baby Spray este prevazut cu varf atraumatic, astfel incat caile respiratorii ale copilului tau sa nu se raneasca.

Produsele Tonimer lab sunt produse pe baza de apa de mare, fara conservanti si destinate sanatatii tractului respirator si le gasesti acum in Romania in farmaciile partenere Tonimer lab.

Concluzie

Irigarea nazala este procesul de spalare a cailor nazale cu o solutie salina. Aceasta practica ajuta la reducerea simptomelor de nas infundat, poate ajuta in caz de alergii, poate trata un nas care curge de la o raceala sau gripa si chiar poate reduce cantitatea de picurare post-nazala care apare atunci cand aveti nasul infundat.

De asemenea, promoveaza o stare de sanatate buna, va ajuta sa dormiti mai bine datorita imbunatatirii respiratiei generale. Alege Tonimer lab pentru o respiratie sanatoasa de la mic la mare!