Nasul infundat este o problema comuna cu care toata lumea se confrunta la un moment dat. Indiferent de anotimp, aerul mai uscat din casele si birourile noastre faciliteaza dezvoltarea germenilor.

Ca urmare, sistemul nostru imunitar este mai slab, ceea ce duce la randul sau la o multime de infectii si boli. Acest articol va va ajuta sa intelegeti ce este irigarea nazala si care este modul corect de a curata nasul copiilor.

Ce este irigarea nazala?

Irigarea nazala este o metoda eficienta pentru indepartarea secretiilor nazale in exces si este recomandata copiilor. Este foarte important ca parintii sa primeasca explicatii referitoare la aceasta metoda de curatare de la medic. Efectuata gresit, aceasta metoda poate sa induca o durere de urechi sau alte complicatii.

===Tehnica de curatare a nasului cu un spray nazal cu apa de mare

Datorita acestei tehnici, copilul incepe sa se familiarizeze cu igiena nazala regulata. Cand cureti nasul copilului cu un spray nazal, tine cont de aceste recomandari:

1. Mainile trebuie spalate inainte si dupa igiena nazala.
2. Asaza copilul in fata ta, cu capul drept (nu inclinat). Cere-i copilului sa se uite in ochii tai, impiedicandu-l sa se miste.
3. Pune jumatate din varful spray-ului nazal in centrul unei nari. Aplica un puf in fiecare nara.
4. Roaga-l pe copil sa-si sufle nasul, acoperind una dintre nari.
5. Curata varful spray-ului nazal sub apa fierbinte, dupa fiecare utilizare.

Spray-ul nazal Tonimer lab Izotonic este util in igiena zilnica nazala a copilului tau. Tonimer lab Baby Spray este prevazut cu varf atraumatic, astfel incat caile respiratorii ale copilului tau sa nu se raneasca.

Produsele Tonimer lab sunt produse pe baza de apa de mare, fara conservanti si destinate sanatatii tractului respirator si le gasesti acum in Romania in farmaciile partenere Tonimer lab.

Concluzie

Irigarea nazala este procesul de spalare a cailor nazale cu o solutie salina. Aceasta practica ajuta la reducerea simptomelor de nas infundat, poate ajuta in caz de alergii, poate trata un nas care curge de la o raceala sau gripa si chiar poate reduce cantitatea de picurare post-nazala care apare atunci cand aveti nasul infundat.

De asemenea, promoveaza o stare de sanatate buna, va ajuta sa dormiti mai bine datorita imbunatatirii respiratiei generale. Alege Tonimer lab pentru o respiratie sanatoasa de la mic la mare!

6 thoughts on “Irigarea nazala: modul corect de a-i curata nasul copilului

  1. Am fost impresionat de nivelul detaliilor prezentate in acest articol. Autorul s-a documentat foarte bine si a reusit sa ofere o perspectiva cuprinzatoare asupra subiectului. Recomand cu incredere aceasta lectura tuturor celor interesati.

  2. Articolul de pe acest site este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul discutat si am apreciat faptul ca au fost prezentate si sursele utilizate. Este o resursa utila pentru cei interesati de acest domeniu.

  3. As fi interesat/a sa vad o continuare a acestui subiect in viitor, poate cu mai multe detalii sau perspective diferite. Felicitari autorului pentru munca depusa si pentru informatiile oferite!

  4. Cred ca articolul ar putea fi imbunatatit prin includerea unor exemple concrete sau studii de caz care sa sustina afirmatiile facute. Totusi, apreciez munca depusa pentru a aduce aceasta informatie publicului larg.

  5. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si argumentele prezentate mi-au deschis noi perspective asupra acestei probleme. Este important sa avem acces la astfel de informatii relevante.

  6. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul discutat si apreciez efortul autorului de a aduce aceste informatii la lumina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *