Iti doresti sa creezi pe balconul sau pe terasa ta un loc magic in care sa te simti ca si cum ar fi mereu primavara sau vara? Ia inconsiderare adaugarea de iarba artificiala, cateva plante decorative si mobilier confortabil de gradina!

Apeland la amenajare gazon artificial vei da un plus de eleganta si stil oricarui spatiu exterior si vei transforma un balcon mic in locul preferat pentru a bea cafeaua sau a conversa cu prietenii.

Gazonul artificial nu se decoloreaza de la soare, va fi mereu verde si este special conceput pentru a fi durabil si rezistent la intemperii. Iata de ce merita sa il instalezi pe balcon!

Asigura spatiului un aspect luxos si rafinat

Un balcon cu gazon artificial va iesi mereu in evidenta printr-un aspect luxos si elegant. Datorita densitatii mari, a inaltimii si a calitatii superioare, gazonul sintetic este alegerea perfecta pentru oricine doreste sa amenajeze un spatiu de relaxare de care sa se bucure tot timpul anului. 

Are un aspect natural si creste gradul de confort

Daca vei alege un gazon sintetic de calitate, te vei bucura de confort sporit.

Pe langa faptul ca adauga spatiului in care este montat un aspect natural, se intretine usor, are orificii speciale pentru drenajul apei deci si este rezistent la ploi si zapada. In plus, nu se decoloreaza de la soare si este atat de usor de intretinut!

Se instaleaza usor si nu necesita intretinere

In loc sa montezi gresie sau piatra pe terase sau balcoane, poti opta pentru gazonul artificial care pare mult mai natural, este mai accesibil ca pret si se instaleaza extrem de usor.

Astfel, nu numai ca economisesti bani si timp, dar vei economisi si resurse – gazonul artificial nu necesita udare si se intretine foarte usor. 

Pentru ca balcoanele sunt mici, instalarea de gazon artificial se va face rapid si fara prea multa bataie de cap si se poate face pe lemn sau pardoseala.

Trebuie doar sa ai grija sa ii asiguri o mica panta pentru scurgerea apei, prevenind astfel formare a baltilor si aparitia mirosurilor neplacute.