Din numarul considerabil de alternative pe care le ai pentru a-ti expune articolele, cartonul ondulat poate avea cea mai mare adaptabilitate si aspect deosebit. Flexibilitatea sa iti ofera multe sanse de a incerca diverse metode inovatoare de productie display.

Se poate realiza productie display din carton si HDF si indiferent cum sunt numite generic acestea, fie POSM Display (Point of Sales Materials), POP (Point of Purchase) sau POS (Point of Sales), trebuie avuta in vedere o proiectare care sa asigure stabilitate si rezistenta.

De asemenea, echipamentele de productie display trebuie sa fie de ultima generatie, astfel incat produsele tale sa fie de cea mai buna calitate si rezistenta.

Cand sa utilizezi productie display?

Orice tip de productie display este o optiune de preferat pentru companii pentru a afisa unul sau mai multe produse. In industria alimentara, de exemplu, un POSM Display este folosit pe tot parcursul anului pentru a prezenta o linie de produse pe care le comercializeaza.

Intervalul de afisare poate fi scurt sau lung, in functie de planul companiei. Poti alege productie display pentru sarbatori majore ale anului, cum ar fi Craciunul, pentru a promova produse noi.

In functie de perioadele anului, vei beneficia de productie display proiectata corespunzator.

Eficienta costurilor

Primul avantaj pe care companiile nu il pot ignora este economisirea bugetului. In general productia display este fabricata in principal din hartie, ceea ce necesita mult mai putin efort la proiectare, imprimare, transport decat alte produse din diverse materiale.

Costurile reprezinta un factor important deoarece arate despre cum iti eficientizezi afacerea atat in beneficiul propriu cat si al angajatilor.

Cand este livrata productie display la unitatile de vanzare, personalul poate asambla singur rafturile in cel mai scurt timp. Datorita acestei functii grozave, companiile pot economisi o multime de costuri, timp, spatiu de stocare si resurse umane.