Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru o locuinta mica si practica.

Atunci cand locuiesti intr-un spatiu mic, ai nevoie cel mai mult de dulapuri pentru a depozita toate acele lucruri pe care le acumulezi in timp.

Casele mici sunt foarte confortabile si convenabile, dar pot fi coplesitoare daca nu tinem cont de distributia si decorarea lor.

Acest sentiment de confort, organizare si spatialitate trebuie sa fie insotit de un decor simplu, care sa nu neglijeze utilizarea culorilor, a accesoriilor cu o nota chic si, bineinteles, a mobilierului cu dubla functionalitate.

Pentru a te ajuta sa dai viata fiecaruia dintre aceste spatii care alcatuiesc casa ta, iti dezvaluim cele mai bune sfaturi pentru amenajarea unui apartament, studio sau garsoniera atunci cand spatiul este limitat.

Elaboreaza un plan sau o schita a casei

Inainte de orice actiune, ar trebui sa ai in vedere realizarea unui plan al locuintei, astfel incat sa stii exact unde vei aseza fiecare lucru care va sta la baza unei amenajari exceptionale.

Fa schita pe hartie ca sa vezi clar unde vor fi amplasate piesele de mobilier sau obiectele de decor, cat spatiu vei mai avea disponibil pentru o canapea sau pentru un fotoliu, sau cat de mare ar trebui sa fie covorul pe care il vei achizitiona.

Fiecare dintre aceste lucruri reprezinta, de fapt, o parte dintr-un ansamblu, asa ca, la nevoie, te poti sfatui chiar si cu specialisti din domeniul constructiilor sau al amenajarilor interioare.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unei locuinte atunci cand spatiul este limitat